Texel Beleving als groep

Beleef samen met je loopmaten, collega's, relaties of andere dierbaren een unieke dag met deelname aan de Texel Halve Marathon. 
Gemeenschappelijk starten bij de boot, lekker lopen over het al om gewaardeerde eiland parcours en gezelllig samen afsluiten in de Texel Lounge op het plein onder het genot van 'verfrissend Texels nat en ruimhartig lokaal lekkers'.  

Texel Groep BelevingTexel Beleving: beleef het samen met je collega's, relaties of loopmaten
Samen met je collega’s, relaties of klanten meedoen aan een van de leukste en gezelligste loopevenementen van Nederland is absoluut een unieke beleving. Zeker ook omdat de deelname aan de Texel Halve Marathon voor slechts een beperkte aantal lopers beschikbaar is. De Texel Beleving is een ideale invulling voor organisaties die investeren in gezond en energiek personeel. Maar ook voor bedrijven die de betrokkenheid van medewerkers en/of relaties wensen te vergroten. Of wat dacht van het perfect evenment voor het jaarlijkse uitje met je loopmaten.
Beleef een unieke dag Texel Halve Marathon als groep!

Voor 15 deelnemers of meer....
Aanmelding staat open voor groepen vanaf 15 deelnemers en kan groeien tot maximaal 50 deelnemer. Op basis van het uiteindelijke aantal deelnemers worden de totaal kosten per groep in rekening gebracht en worden de inschrijfcodes beschikbaar gesteld. Elke deelnemer schrijft uiteindelijk individueel in en beslist welke afstand zij/hij wenst te lopen tijdens het evenement.

Deelnemers aan de Texel Beleving maken gezamenlijk gebruik van de eilandstart. Voor elke 15 deelnemers is eventueel voor 1 deelnemer een bootstart beschikbaar.  Het is aan de groep wie er gebruik van gaat maken.

Extra faciliteiten

Naast deelname, het unieke Texel Halve Marathon runningshirt, vervoer van en naar de Texelse boot op het eiland, hebben Texel Beleving deelnemers toegang tot extra's zoals:

 • Gegarandeerde deelname en 1 bootstart vanuit het startvak per 15 deelnemers;
 • Speciale bagage handeling: inleveren bij de start (of op de startboot) en na de finish ophalen in Hotel De Lindeboom;
 • Toegang tot de Texel-lounge bij de finish aan het plein:
  • binnen halen van de groepsleden op de finish
  • gezelllig napraten onder genot van 'verfrissend Texels nat en ruimhartig lokaal lekkers';
 • Luxe huurfiets (van boot tot finish) en Texel Halve Marathon shirt voor 1 begeleider;
 • En ... lekker slapen op 1 februari: aanmelding via de reguliere aanmeldprocedure, die los gaat op 1 februari om 00:00, is niet meer noodzakelijk.

Hotel De LindeboomExtra opties:

 • Gebruik douchekamers: lekker opfrissen na finish in Hotel De Lindeboom (beperkt beschikbaar);
 • Toegang tot de Texel-lounge voor meegereisde toeschouwers: de ervaringen delen met uw eigen toeschouwers;
 • Korting op full-weekend verblijf (vrij-ma) in Hotel De Lindeboom in het weekend van het evenement;
 • Extra huurfietsen voor additionele begeleiders en meereizende toeschouwers;
 • Assistentie bij het verkrijgen van onderkomen(s) op Texel voor het weekend van het evenement. 

Aanmelden

Vanaf 1 februari kunt u zich aanmelden als groep voor de Texel Beleving door aanmeldformulier hier te downloaden en ingevuld terug te mailen.  Het aanmeldformulier kunt u vanaf 1 februari downloaden via deze pagina.

Het aantal deelnemers dan kan deelnemen via Texel Beleving is gelimiteerd. De toewijzing van de beschikbare plaatsen voor de Texel Beleving zal plaatsvinden op basis van beschikbaarheid en het tijdstip van binnenkomst van de volledig ingevulde en ondertekende aanmeldformulieren. 

De kosten bedragen € 875,00*) voor de eerste 15 deelnemers, 1 begeleider (incl. fiets); € 50,00*) per additionele deelnemer bij aanmelding, maximaal 50 deelnemers.

De kosten voor de overige opties zijn opgenomen in het aanmeldformulier dan wel in overleg met de organisatie na toewijzing deelname en afhankelijk van de uiteindelijk overeengekomen uitvoering.  

*) Bedragen excl. BTW.

Hotel de Lindeboom
 
Een rijke historie, een vleugje nostalgie en eigentijds comfort. Dat is typerend voor recent vernieuwde 3-sterrenhotel De Lindeboom in het centrum van Den Burg. Gevestigd in een karakteristiek pand uit 1891, ervaart  u de bijzondere mix van een authentieke sfeer en moderne faciliteiten.

Hoe in te schrijven voor dit arrangement?

Om je aan te melden voor een arrangement download je het aanmeldingsformulier welke na de opening van de inschrijving (1 februari) beschikbaar is.
Het ingevulde aanmeldingsformulier mail je naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst van de ingevulde aanmeldingsformulieren zolang het maximaal aantal beschikbare arrangementen nog niet is bereikt.