Als u reeds in februari heeft moeten inschrijven kunnen we ons voorstellen dat er in 7 maanden veel kan veranderen waardoor het doorvoeren van een wijziging wenselijk is. De organisatie van Texel Halve Marathon stelt u in de gelegenheid een aanvraag in te dienen om uw inschrijving te wijzigen. Dit kan tot ruim een week voor het evenement.

Wijzigen van profiel
Wijzigen van je profiel met persoonlijke gegevens, die je bij de inschrijving hebt ingevoerd, kun je eenvoudig zelf. Hiervoor dien je wel te zijn geregistreerd. Kijk voor meer informatie op wijzigen.texelhalvemarathon.nl.

Inschrijving overdragen 
Het overdragen van je inschrijving kan in beginsel ook door jezelf worden uitgevoerd. Je gaat naar wijzigen.texelhalvemarathon.nl  en past daar het gehele profiel aan met de gegevens van de nieuwe deelnemer. Zorg ervoor dat ook het e-mail adres wordt aangepast. 

Eventueel kan hierna een aavraag worden gedaan door de nieuwe deelnemer voor een wijziging van de afstand of start.
zie hieronder voor meer info. 

Wijzigen van afstand en/of start
Het gaat toch niet lukken die Halve marathon of start liever niet van de boot ('we kunnen het ons niet voorstellen') of er is wellicht iets anders waardoor je de afstand en/of start wenst aan te passen. Je kunt dit doen tot uiterlijk 16 september 2017 00:00 uur door een aanvraag te doen via Wijzigen afstand en/of start. Wij gaan dan ons best doen je aanvraag te checken en deze te verwerken. 

Annuleren
Niet leuk maar het kan voorkomen maar wellicht kunnen wij er nog iemand gelukkig mee maken als jezelf niemand hebt kunnen vinden.
Indien je genoodzaakt bent om je deelname te annuleren ga dan naar: Annuleren